FORUM

FORUM
Island Anarchy

21/12/09

Αντιφασιστική πορεία


ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ



Το ελαμ(η χρυση αυγη στην κυπρο)σκοπευει τη κυριακη 27/12 να κανει πορεια εναντια στους μεταναστες!Να τους σταματησουμε!
Αντιφασιστική πορεία 27/12 - 15.30 Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων εναντίον μεταναστών και νεαρών κυρίως στην εντός των τειχών Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Φανερωμένης. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι άσχετες με την εμφάνιση και δράση νεοφασιστικών ομάδων τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Η διαδικασία επανένωσης του τόπου και η παγκόσμια οικονομική κρίση δημιουργούν συνθήκες που οι νεοφασιστικές ομάδες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν, με στόχο την καλλιέργεια της ξενοφοβίας και την παρεμπόδιση της λύσης του Κυπριακού.

Στις 27 του Δεκέμβρη συγκεκριμένη νεοφασιστική ομάδα, το ΕΛΑΜ, διοργανώνει πορεία με σύνθημα “ένας ξένος εργάτης = ένας άνεργος”, το οποίο παραπέμπει άμεσα στο ναζιστικό σύνθημα “4 000 000 Εβραίοι ίσον 4 000 000 άνεργοι”, που άνοιξε το δρόμο στο Ολοκαύτωμα.

Η σύνδεσή τους με νεοναζιστικές ομάδες του εξωτερικού, όπως την ελληνική “Χρυσή Αυγή”, την ιταλική Forza Nuova και το γερμανικό, ακροδεξιό κόμμα NPD καθώς και με τις ξεκάθαρες αναφορές στην ΕΟΚΑ Β και στο δικτάτορα Μεταξά, με πορείες στρατιωτικού τύπου σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας κατά τη διάρκεια των οποίων επιτίθενται σε μετανάστες, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Θέλουν να δημιουργήσουν κοινωνική ένταση και να μας οδηγήσουν σε σκοτεινές εποχές του παρελθόντος, των οποίων οι μνήμες είναι ακόμα νωπές και οι συνέπειες τραγικές.

Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους και δημοκρατικούς πολίτες και φορείς, τις οργανώσεις νεολαίας, τα κόμματα και τις συντεχνίες, να αντισταθούν δυναμικά και έμπρακτα σ' αυτή την απειλή.

Στην Κύπρο, αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο, έχουμε βιώσει το φασισμό και τις συνέπειές του. Η κοινωνία δεν πρέπει να τους αφήσει να δράσουν ανενόχλητοι για ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά θα πρέπει να μας βρουν μπροστά τους. Κανένα δημοκρατικό δικαίωμα σ' αυτούς που θέλουν να καταργήσουν τη δημοκρατία.

Καμία ανοχή στους εχθρούς της ελευθερίας! Καμία ανοχή στο φασισμό!

Όλοι μαζί στην αντιφασιστική – αντιρατσιστική πορεία την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 15.30 στην Πλατεία Ελευθερίας.


Αντιφασιστική Πρωτοβουλία
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 99 583947, 99 418575, 99 372147

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ