FORUM

FORUM
Island Anarchy

24/7/09

Αντίφα.


Αρκετά σας ανεχτήκαμε!

Μέσω των δικών μας προσωπικών εμπειριών και γενικά μέσω της κοινωνικής αδικίας που διατυπώνεται στα μυαλά μας, για λόγους συνείδησης δεν μπορούμε να μέινουμε αδρανής σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Φασιστοειδή, ακροδέξιων παρατάξεων ενταγμένα σε εθνικιστικές οργανώσεις, έχουν δείξει αμέτρητες φορές ξεκάθαρα τις θέσεις τους. Μέσω των εθνικών ιδεωδών που προπαγανδίζονται και αναπαράγονται στα σχολεία, τον στρατό αλλά και σε οικογενειακό περιβάλλον, φανατίζονται ενάντια σε ότιδήποτε το διαφορετικό.

Κυνηγητά, καταστροφές σε καταστήματα μεταναστών, αυτοκίνητα κύπριων, επιθέσεις σε άτομα που δεν ταυτίζονται με τις δικές τους πολιτικές πεποιθήσεις, ιδεολογικά διαφορετικής φυλής, χρώματος, κοινωνικής τάξης, καταγωγής, θρησκευτικών, πολιτικών ή ιδεολογικών πεποιθήσεων. Επιθέσεις σε αυτοδιαχειριζόμενα κοινωνικά κέντρα, απειλές και εκβιασμοι, βία σε κάθε μορφή, σωματική και ψυχική.

Το κράτος παράλληλα, με το αριστερό προσωπείο, είναι συνένοχο καθώς με τις επιχειρήσεις σκούπας προωθέί τον ρατσισμό. Μένει αμέτοχο σε τέτοιες φασιστικές επιθέσεις.
Όλα αυτά δεν μας αφήνουν περιθώρια παρά να αντιδράσουμε σε αυτή την φασιστική συμπεριφορά.
Δηλώνουμε παρών, εναντιώνοντας σε κάθε μορφή εξουσίας και καταπίεσης. Παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε ανοιχτή λαική συνέλευση για να αποφασίσουμε συλλογικά διάφορες ενέργειες και εισηγήσεις που μπόρουν να υλοποιηθούν, καθώς και τα περιθώρια δράσης μας.
Κοινός γνώμονας: Αντιρατσισμός/Αντιφασισμός.

27 Ιούλη. Παλία Λευκωσία / πλατεία μανώλη (φανερωμένης) - ώρα 18:00

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

22/7/09

Ανοικτη Συνελευση για την υπόθεση ξυλοδαρμού 3 ατόμων στη Λευκωσία από φασίστες



Αύριο, Πέμπτη 23/7 η ώρα 7 το απόγευμα στα καλά καθούμενα
, στην αίθουσα πουπίσω, εννα έσιει ανοικτή συνέλευση για την υπόθεση του ξυλοδαρμού 3 ατόμων που 15 φασίστες τη νύκτα της 20ης Ιουλίου.

το θέμα εν πολλά σοβαρό τζιαι αφορά μας ούλλους